Om oss på weldor

Företaget och vår verksamhet


Weldor AB har sedan starten 1974 varit inriktat på att utföra arbeten i stål åt både stora och små kunder. Vår långa och breda erfarenhet inom branschen har gjort oss till att vi dag är ett ledande svets- och smidesföretag i Västra Mälardalen.

Vi har väletablerade samarbeten med våra leverantörer som underlättar och effektiviserar arbetsproceccerna för både kunden och oss. Dessutom är vi stolta över våra långvariga kundrelationer och stabila samarbeten med dem. Merparten av kunderna finns inom branscherna tillverkningsindustri, processindustri och byggsektorn.

Vårt företag består av 15 anställda, där merparten av oss är svetsare och stålmontörer, som alla har lång erfarenhet inom stålbranschen. Denna bakgrund gör det möjligt för oss att kunna erbjuda en stor variation av ståluppdrag åt våra kunder, så som: 
  • Stålkonstruktioner åt byggsektorn
  • Svetsning av balk
  • Legotillverkning av detaljer
  • Reparationer och underhåll
  • Tillverkning av maskiner och komponenter
  • Räcken och trappkonstruktioner
  • Uthyrning av svetsare
Vi utför arbeten både på plats hos kund och i egen verkstad. Från vår centralt belägna verkstad i Köping når vi snabbt till övriga orter i regionen. Vi åtar oss gärna arbeten i Arboga, Kungsör, Örebro, Eskilstuna och Västerås.

Vårt systerföretag Jakobssons Smide i Kolsva drivs under gemensam ledning och ägarskap. Detta ger oss en geografisk spridning och en möjlighet att specialisera respektive verkstad för olika typer av uppdrag med avseende på både maskinpark och personalens kompetens. Totalt är vi ca 30 anställda.

Vår kunniga personal ser till att de arbeten vi åtar oss blir skickligt utförda på utsatt tid. I kombination med att vi prioriterar kvalitet, noggrannhet och hantverksskicklighet i alla våra projekt och uppdrag.

Idestagruppen

Weldor ingår i Idestagruppen som består av tillverkande företag i en rad olika branscher. För ytterligare information om Idestas övriga bolag se: www.idestagroup.se

Kontaktuppgifter

TEL: 0221 210 10
MAIL: info@weldor.se

​​​​​​​Weldor AB

​​​​​​​NYA HAMNÄGEN 9
731 36 KÖPING