Byggsmide

Vi tillhandahåller Stålkonstruktioner

​​​​​​​
Oftast arbetar vi utifrån kundens ritningar och handlingar i processen av stålkonstruktioner, inom byggsektorn. Samtidigt kan vi även ta ansvaret för hela arbetsprocessen - från konstruktionsarbete och tillverkning av ritning till det praktiska arbetet med stålkonstruktionen. Vi är flexibla och hjälper er efter era önskemål och behov.

Vi förtillverkar och konstruerar stålstommar. I kombination med att vi transporterar byggstålet till den önskade platsen, för att sedan montera konstruktionen på den aktuella platsen. Dessutom har vi stor erfarenhet av att utveckla och komplettera stålbyggnationer genom att bygga till och bygga på dem med nya sektioner eller delar. 

Behöver ni nya, eller förnya, olika typer av pelarkonstruktioner, balkkonstruktioner, stålstommar eller byggnadsstommar, alternativt genomföra andra nykonstruktioner av stål står vi redo att hjälpa er. Dessutom utför vi arbeten inom industriunderhåll som innebär mindre detaljer inom stålkonstruktioner så som trappor, räcken och så vidare. 

Kontaktuppgifter

TEL: 0221 210 10
MAIL: info@weldor.se

​​​​​​​Weldor AB

​​​​​​​NYA HAMNÄGEN 9
731 36 KÖPING