Våra Uppdrag

Svetsad balk

Vår verkstad i Kungsör är specialiserad på tillverkning av svetsad balk av olika typer, bl.a. HSQ-balk. Vi levererar främst till byggsektorn, men även till traverstillverkare. Balkar skräddarsys efter kundens önskemål och krav.

Stålkonstruktioner

Vi tillverkar och monterar stålstommar åt byggsektorn. Oftast arbetar vi utifrån kundens ritningar och önskemål, men vi kan även ta ansvaret för konstruktion och ritning av hela arbeten.

Legotillverkning av detaljer

Vi åtar oss gärna legouppdrag som kan vara antingen produkter i större serier eller tillverkning av prototyper. För vissa kunder har vi upprättat särskilda arbetsstationer för effektiv hantering av återkommande produktionsmoment.

Reparation och underhåll

Vi utför en stor mängd reparations- och underhållsarbeten inom industrin. Ofta handlar detta om större produktionslinjer inom processindustrin som kräver kontinuerligt underhåll, men det förekommer även reparationer av t.ex. entreprenadmaskiner och fordonsdelar.

Arbetsmetoder

Vi svetsar i konventionellt stål, rostfritt och aluminium. Vi skär också detaljer i plåt i vår gasskärmaskin. Vår ändamålsenliga maskinpark ger oss stor flexibilitet att utföra olika uppdrag med stor variation.
  • Uppdrag1
  • Uppdrag5
  • Uppdrag8